CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

assalamualaikum

skrang nie aku da kat umah....selepas duk johor dua hari....
skrang nie aku dah boleh wat aktiviti kat umah...hihi..ari first kat umah dah g kb....walaupon ngantu;;
n satu lg aku bley gaduh ngan ank sdara aku..hihi

aku sayang kamu..

assalamualaikum..
minta maaf sbb xdapat nak luahkan...
so,aku just pendamkan jauh2 dalam lubuk hati aku..
tapi aku mendoakan si dia agar berbahagia sentiasa....
tetapi yang sebenarnya aku suka dia,,,hihi
(^_^)

maafkan aku...

assalamualaikum..
maafkan aku atas kekhilafan..aku senyap aku sendiri xtau mengapa..
aku menjadi kekok dan tidak tahu bagaimana nak mulakan dari mana..
untuk mncuba ku rasa takut..
aku rasa xselesa dan gelisah...mungkin melihat aku hepi luaran tetapi dalaman hanya Allah yang tahu..
betapa aku xsukanya keadaan nie...maafkan aku ok...sbb aku xbrani bersuara...kerana itulah sifatku yang paling aku tidak suka,,,maafkan aku...
p/s gud luck in exam k....strive for the best...:)

selamat hari ibu

assalamualaikum...
SELAMAT HARI IBU KEPADA IBU-IBU DAN BAKAL IBU ...

SESUNGGUHNYA JASA IBU AMATLAH BESAR DAN MENGAGUMKAN..
KWN-KWN HARGAILAH IBU MASING-MASING,
SESUNGGUHNYA IBU SENTIASA MENDOAKAN YANG TERBAIK UNTUK ANAK-ANAKNYA
MOGA KITA MENJADI ANAK YANG SENTIASA MENYENANGKAN HATI IBU DAN BAPA...
INSYAALLAH....

4 my mother..  SUHARIYAH BINTI MAT...ORE SAYE MA SGT2...


oh weekend~

assalamualaikum...
i like weekend but at the same time i dont like it..
u know y??because time cuti aku akan tdo tapi pada masa yang sama aku akan rasa boring...
sbbnya bila cuti aku xtau nak buat apa...
sedangkan keje banyak sgt...tmbh2 lagi aku da nak exam final..
nak wat keje bosan sebb kena main tampal-tampal (porfolio)
exam: aku ada kesedaran nak blaja tapi aku xsuka wat nota sendiri,aku suka salin nota time cikgu mengajar,bagi aku nota yang aku salin time kuliahla yang paling ok dan membuat aku faham...
huhuhu,,tapi sem nie xmcm ppismp dulu,huhu..redha je la..kdg2 aku jeles tgok org wat nota...hehe..
tapi satu lgi pasal aku time nak exam..aku suka study last minute...hihi..



tapi walaubagaimana pun aku harap aku dpt wat yang terbaik...
doakan yer...
:)

~senyum~

assalamualakimum...
pagi nie nak post sal senyum...senyum itu pemanis diri,pengikat sahabat dan cerminan hati...
bila kita ada masalah kita haruslah sentiasa senyum,
bila senyum kita akan rasa hilangnya masalah buat seketika...
walaupun deep in ur heart rasa down or antything else,
u must always smile...
let people see us as a tough and happy go lucky person...
(so hypocrite rite??)
but as long as u do not kacau org..itu adalah sudah mncukupi...
setiap orang ada masalah masing-masing....hehehe
bab senyum plak,kerana senyuman orang lain ingin mnedekati dan berkawan dengan kita...betol ke x ek??
so senyumlah sampai ke telinga..
lagipun senyum itu satu sedekah...tidak rugi untuk senyum...

comel kan??


ada sebuah lagu ,try hayati ek..

senyum seindah suria yang membawa cahya,
senyumlah dari hati,
dunia mu berseri,
senyum umpama titian  dalam kehidupan
kau tersenyum,ku tersenyum..
kemesraan menguntum..
,


hati xpernah menipu...

assalamualaikum..
entry kali nie pasal hati...
hati xpernah menipu kan??apa yang diperkatakan hati adalah betul..
kerana semua perbuatan lahirnya dari hati...
so,jagalah hati baik-baik dan elok..
jika sekali hati berdarah susah mahu dipulihkan...
lapangkan hati dess....
word for u ada..:)

argggggggghhhhhhhhhhhhh....

assalamualaikum...
hari-hari aku tension,,,knapa ler aku tension...aku nak jadi hepi go lucky person..tapi sejak dua menjak nie aku jdi org yang masam je....masam macm buah mangga..aku ada masalah ke ek??aku pon xtau..tapi aku tension sgt2...i need someone who can hear my problem..tapi xde sorang pon...cdey...sob3....nak cite kat kwn semua bizi ngan keje masing2,nak cite kat cikgu xtau cikgu mane....nak cite kat pakwe dia bizi ngan keje....so,aku  ceritalah kat diri aku sendiri,,,dah memg dari dulu lagi kau nie jenis pendam masalah,pendam marah...org kata org cm aku nie bahaya (ye ke x ek)..tapi aku rasa betol pon apa org ckp tu..aku rasa sesak je dalam dada...nak nangis letih sbbnya lepas nangis skit kpla,,cm skrang nie....(bru lps nangis)..aku rasa dari kecik lagi aku dpt dugaan dari yang maha ESa,...tapi tu la penguat untuk aku teruskan kehidupan di dunia yang fana,,,,,chewaah....
aku nak kwn2 yang dulu...tmpt aku share masalah..tapi diorang semua jauh n ada tanggungjawab masing-masing....
aku harap aku akan dpt bertahan dengan masalah nie....
doakan aku ye kwn2....huhuhu...
aku nak jadi ceria balik..........tolongla.....
aku nak kembali pada zaman2 nie tapi xboleh kan???
zaman sekolah dulu....last day kat hostel

miss u all...


geng A.F.F.I.I.L..miss u

Tuesday, May 31, 2011

assalamualaikum

Posted by NURUL SYUHADA at 10:28 PM 0 comments
skrang nie aku da kat umah....selepas duk johor dua hari....
skrang nie aku dah boleh wat aktiviti kat umah...hihi..ari first kat umah dah g kb....walaupon ngantu;;
n satu lg aku bley gaduh ngan ank sdara aku..hihi

Friday, May 20, 2011

aku sayang kamu..

Posted by NURUL SYUHADA at 7:00 PM 0 comments
assalamualaikum..
minta maaf sbb xdapat nak luahkan...
so,aku just pendamkan jauh2 dalam lubuk hati aku..
tapi aku mendoakan si dia agar berbahagia sentiasa....
tetapi yang sebenarnya aku suka dia,,,hihi
(^_^)

Wednesday, May 18, 2011

maafkan aku...

Posted by NURUL SYUHADA at 6:44 PM 0 comments
assalamualaikum..
maafkan aku atas kekhilafan..aku senyap aku sendiri xtau mengapa..
aku menjadi kekok dan tidak tahu bagaimana nak mulakan dari mana..
untuk mncuba ku rasa takut..
aku rasa xselesa dan gelisah...mungkin melihat aku hepi luaran tetapi dalaman hanya Allah yang tahu..
betapa aku xsukanya keadaan nie...maafkan aku ok...sbb aku xbrani bersuara...kerana itulah sifatku yang paling aku tidak suka,,,maafkan aku...
p/s gud luck in exam k....strive for the best...:)

Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu

Posted by NURUL SYUHADA at 1:20 AM 0 comments
assalamualaikum...
SELAMAT HARI IBU KEPADA IBU-IBU DAN BAKAL IBU ...

SESUNGGUHNYA JASA IBU AMATLAH BESAR DAN MENGAGUMKAN..
KWN-KWN HARGAILAH IBU MASING-MASING,
SESUNGGUHNYA IBU SENTIASA MENDOAKAN YANG TERBAIK UNTUK ANAK-ANAKNYA
MOGA KITA MENJADI ANAK YANG SENTIASA MENYENANGKAN HATI IBU DAN BAPA...
INSYAALLAH....

4 my mother..  SUHARIYAH BINTI MAT...ORE SAYE MA SGT2...


Saturday, May 7, 2011

oh weekend~

Posted by NURUL SYUHADA at 1:48 PM 0 comments
assalamualaikum...
i like weekend but at the same time i dont like it..
u know y??because time cuti aku akan tdo tapi pada masa yang sama aku akan rasa boring...
sbbnya bila cuti aku xtau nak buat apa...
sedangkan keje banyak sgt...tmbh2 lagi aku da nak exam final..
nak wat keje bosan sebb kena main tampal-tampal (porfolio)
exam: aku ada kesedaran nak blaja tapi aku xsuka wat nota sendiri,aku suka salin nota time cikgu mengajar,bagi aku nota yang aku salin time kuliahla yang paling ok dan membuat aku faham...
huhuhu,,tapi sem nie xmcm ppismp dulu,huhu..redha je la..kdg2 aku jeles tgok org wat nota...hehe..
tapi satu lgi pasal aku time nak exam..aku suka study last minute...hihi..



tapi walaubagaimana pun aku harap aku dpt wat yang terbaik...
doakan yer...
:)

Friday, May 6, 2011

~senyum~

Posted by NURUL SYUHADA at 7:24 AM 0 comments
assalamualakimum...
pagi nie nak post sal senyum...senyum itu pemanis diri,pengikat sahabat dan cerminan hati...
bila kita ada masalah kita haruslah sentiasa senyum,
bila senyum kita akan rasa hilangnya masalah buat seketika...
walaupun deep in ur heart rasa down or antything else,
u must always smile...
let people see us as a tough and happy go lucky person...
(so hypocrite rite??)
but as long as u do not kacau org..itu adalah sudah mncukupi...
setiap orang ada masalah masing-masing....hehehe
bab senyum plak,kerana senyuman orang lain ingin mnedekati dan berkawan dengan kita...betol ke x ek??
so senyumlah sampai ke telinga..
lagipun senyum itu satu sedekah...tidak rugi untuk senyum...

comel kan??


ada sebuah lagu ,try hayati ek..

senyum seindah suria yang membawa cahya,
senyumlah dari hati,
dunia mu berseri,
senyum umpama titian  dalam kehidupan
kau tersenyum,ku tersenyum..
kemesraan menguntum..
,


Thursday, May 5, 2011

hati xpernah menipu...

Posted by NURUL SYUHADA at 10:53 PM 0 comments
assalamualaikum..
entry kali nie pasal hati...
hati xpernah menipu kan??apa yang diperkatakan hati adalah betul..
kerana semua perbuatan lahirnya dari hati...
so,jagalah hati baik-baik dan elok..
jika sekali hati berdarah susah mahu dipulihkan...
lapangkan hati dess....
word for u ada..:)

Tuesday, May 3, 2011

argggggggghhhhhhhhhhhhh....

Posted by NURUL SYUHADA at 2:20 PM 1 comments
assalamualaikum...
hari-hari aku tension,,,knapa ler aku tension...aku nak jadi hepi go lucky person..tapi sejak dua menjak nie aku jdi org yang masam je....masam macm buah mangga..aku ada masalah ke ek??aku pon xtau..tapi aku tension sgt2...i need someone who can hear my problem..tapi xde sorang pon...cdey...sob3....nak cite kat kwn semua bizi ngan keje masing2,nak cite kat cikgu xtau cikgu mane....nak cite kat pakwe dia bizi ngan keje....so,aku  ceritalah kat diri aku sendiri,,,dah memg dari dulu lagi kau nie jenis pendam masalah,pendam marah...org kata org cm aku nie bahaya (ye ke x ek)..tapi aku rasa betol pon apa org ckp tu..aku rasa sesak je dalam dada...nak nangis letih sbbnya lepas nangis skit kpla,,cm skrang nie....(bru lps nangis)..aku rasa dari kecik lagi aku dpt dugaan dari yang maha ESa,...tapi tu la penguat untuk aku teruskan kehidupan di dunia yang fana,,,,,chewaah....
aku nak kwn2 yang dulu...tmpt aku share masalah..tapi diorang semua jauh n ada tanggungjawab masing-masing....
aku harap aku akan dpt bertahan dengan masalah nie....
doakan aku ye kwn2....huhuhu...
aku nak jadi ceria balik..........tolongla.....
aku nak kembali pada zaman2 nie tapi xboleh kan???
zaman sekolah dulu....last day kat hostel

miss u all...


geng A.F.F.I.I.L..miss u